top of page

KOLLEKCIÓK

LEAVES

Fekete Fruzsi ékszertervező korábbi kollekciója

– érthető módon – meghódította a női szíveket: a népszerű „Leaves” filigrán, nőies darabjai az időtlen elegancia mintapéldányai, némi romantikus fűszerezéssel.

460A2516.jpg
Modell_curves_2.jpg

CURVES

Letisztultság és bátorság hívta életre a 2020-ban debütáló „Curves” kollekció darabjait: egyszerre laza, vagány és mégis elegáns ékszerek ezek, melyek lendületes minimalizmusról árulkodnak.

LEAF

A finoman ívelt, lágy formákkal operáló, szirmokból építkező „Leaves” kollekció „kistestvére.” A „Leaf” kollekcióban elsősorban a lándzsaszerű, csúcsos levélformák dominálnak, hófehér, rusztikus felületük eleganciát és határozottságot sugall.

MODELL_LEAF.jpg
MODELL_GEMMO_2.jpg

gemmO

A gemmO fantázianév jelentése drágakő – ez a „fűszer” jelenik meg és válik az új kollekció megkerülhetetlen elemévé anélkül, hogy túlzónak éreznénk a kövek használatát. A Fruzsi Fekete Jewelry ars poeticájához igazodva most is a mértékletesség és a visszafogott elegancia jegyében született meg minden egyes gemmO ékszer, legyen az fülbevaló, gyűrű vagy nyaklánc.

MINIMAL

Klasszikus fazonok a minimál szerelmeseinek. Egyszerű, letisztult, megszokott formák kicsit másképp, a Fruzsi Fekete ékszerekre jellemző rusztikus megfogalmazásban.

IMG_8937.jpg
1-73.jpg

STONES

Rusztikus és különleges darabok egy kis csavarral, ahol a különféle drágakövek tovább emelik az ékszerek fényét.

bottom of page