top of page

INFORMÁCIÓK AZ ÉKSZEREKRŐL

AZ ÉKSZEREK ANYAGA

Az ékszerek viaszveszejtéses technikával készülnek, 925 ezrelék finomságú úgynevezett sterling ezüstből. A tervező valamennyi darabot saját névjelével, illetve a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet által kiadott hitelesítő fémjellel látja el. Fülbevalók és medálok esetén az ékszerek fehér színe tartós, gyűrűknél ugyanezt a fehér színt – a viselés következtében – egy matt fényű csillogás váltja fel, mely egy teljesen természetes folyamat.

AZ ÉKSZEREK HASZNÁLATA ÉS TISZTÍTÁSA

Az ékszerek viaszveszejtéses technikával készülnek,

925 ezrelék finomságú úgynevezett sterling ezüstből.

Az ezüstékszerek különböző kémiai hatások miatt elszíneződhetnek,

ezért kérjük óvja az ékszert:

  • gyógyvíztől, termálvíztől, uszodai víztől

  • háztartási tisztítószerektől

  • kozmetikai készítményektől (parfüm, hajlakk, stb.)

  • az ékszereket sportoláshoz és uszodában

  • balesetvédelmi okokból célszerű levenni

 

Ha mégis elszíneződést tapasztal, kérjük, hogy az erre a célra alkalmas ezüsttisztító folyadékot használjon (bármilyen más „házi praktikák” alkalmazása esetén az ékszerért nem vállalunk felelősséget).

GARANCIA

Az ékszerekre örök garanciát vállalok. Azonban ha az ékszer a nem rendeltetésszerű használattól sérül, deformálódik akkor annak javítása, helyreállítása önköltséges. A gyűrű első méretállítása garanciális, a továbbiakban önköltséges. Továbbá a garancia nem terjed ki a különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószerek, stb.) által okozott károsodásra, elszíneződésre, használatból eredő kopásra. A nemesfém ékszerek felülete idővel karcolódik. A matt felületek egy kis idő elteltével fényesebbé válnak, a fényes felületek pedig kicsivel mattabb fényűek lesznek.

bottom of page